Unge designtalenter til Bold

Designbyrået ble over dobbelt så stort i løpet av fjoråret. De to siste som er på plass er designerne Jacob Lister Haugen og Sindre Annweiler.

91888 3b8cc original
Fra venstre: Lena Stølen, Sindre Annweiler, Jacob Lister Haugen og Roar Sager. Foto © Bold

Bold starter nyåret med talentpåfyll:

Jacob Lister Haugen kommer fra Bolds Københavnkontor, der han var intern etter studiene ved Skolen For Visuel Komunikation i Haderslev. Han har også gått på Nordic School of Photography og hatt praksis hos Double Project.

Sindre Annweiler har jobbet som frilanser i New York og har en mastergrad fra School of Visual Arts.

– Jeg ønsket å starte i Bold fordi de har kapasiteten til et stort byrå, samtidig som de har friheten til et mindre studio. En inkluderende studiokultur som oppfordrer til deling av kunnskap og en designpraksis som tør å utfordre var også viktig for meg, og det føler jeg absolutt at jeg har funnet her i Bold, sier Annweiler.

Lister Haugen mener han har funnet drømmejobben:

– Som nyutdannet er jeg superstolt av å være en del av et byrå som tør å satse på oss unge. Vår uerfarenhet vil fort blir til erfarenhet med det ansvaret vi får hos Bold, sier han.

– Gode symbioser

Kreativ leder Roar Sager forteller at han er imponert over hvordan de to designerne har klart å bringe nye metoder og ideer inn i byråets prosjekter.

– I Bold kombinerer vi erfarne designere og unge designere med nye impulser. Det skaper gode symbioser, styrker våre leveranser og utvikler oss kreativt som byrå, sier han.

– Vi er veldig glade og takknemlige for at Bold oppleves som et attraktivt miljø blant unge designere. Vi ønsker dem begge varmt velkommen til Bold og NoA-familien, sier daglig leder Lena Stølen.