Unge seniorer til SDG

Tonje Jæger er ansatt som Senior Designer og Bjørn Gunnar Staal er ansatt som Senior Creative Technologist.

10783 6673e original

I juni fikk Scandinavian Design Group to nye ressurser på plass i sine lokaler på Myrens Verksted i Oslo.

Tonje Jæger kommer fra Dinamo Design hvor hun har jobbet åtte år med strategisk design innenfor pakningsdesign og visuelle profiler for et bredt spekter av merkevarer. Jæger har også bakgrunn og erfaring fra blant annet reklamebyrå og undervisningsarbeid, og har utdannelse fra både Kunsthøyskolen i Oslo og Westerdals.

– Etter mange fine år i Dinamo Design var jeg klar for nye utfordringer. I Scandinavian Design Group får jeg mulighet til å jobbe videre med både paknings- og identitetsdesign, samtidig som jeg får snuse på og lære mer om alle de andre fagområdene som finnes i både SDG og McCann, sier hun.

Holistisk tilnærming.
Bjørn Gunnar Staal har bakgrunn som grafisk designer, interaksjonsdesigner og programmerer i en rekke ulike miljøer, sist som seniorkonsulent i Bekk Consulting. Han har bred erfaring med interaksjonsdesign og utvikling av digitale løsninger for ulike nasjonale og internasjonale kunder. Staal er utdannet fra Westerdals.

Staal forteller at han ønsker å jobbe med det digitale som en mer integrert del av designprosessen.

– Jeg tror det er et enormt potensial i å undersøke hva elementer av generativ design, motion graphics, fysisk interaksjon og datavisualisering kan bidra med i en merkevarekontekst. Scandinavian Design Group har både kundene, prosjektene og ikke minst menneskene som muligjør dette, uttaler han

God timing. Administrerende Direktør i Scandinavian Design Group, Jannicke Øiaas, synes det er deilig å få fatt i dyktige folk som kompletterer selskapet.

– Tonje har akkurat den tyngden og erfaringen vi er ute etter, og hun har vist seg som en drivende dyktig designer som er klar for å bryne seg på de oppgavene som ligger foran oss. Bjørn Gunnar har den rette kombinasjonen av designfaglig bakgrunn koblet med en teknologiforståelse av de sjeldne. Timingmessig helt riktig for oss i forhold til de digitale oppgavene som bare blir flere og mer komplekse, sier hun.

Foto: Nina Sortland