Utviklingssjefen i HBO går til ANTI

Hybridselskapet ANTI henter inn Christopher Haug til å lede dramasatsningen i selskapet. Den tidligere utviklingssjefen i HBO tiltrer som dramasjef.

L1017967 Enhanced N Rx
Fra venstre: Christopher Haug, Emmeline Berglund, Kristin Grimstad, Kenneth Pedersen og Jennie Andersson.

– Sånn umiddelbart kan det kanskje virke rart å gå fra HBO til ANTI, som enn så lenge er en liten aktør på drama, men som vi alle vet, det er ikke størrelsen det kommer an på, sier Christopher Haug.

– For meg handler det først og fremst om kvalitet fremfor kvantitet - og at du jobber sammen med bra folk. Dessuten er det spennende å kunne være med å bygge noe et sted hvor man ikke er låst i gamle mønstre, og har tilgang på kommunikasjonsrådgivere og designere i verdensklasse. Sånn sett ble det full klaff med ANTI for min del, og jeg gleder meg stort til å ta på den svarte drakten, og blø for den, fortsetter han.

Haug har tidligere jobbet som dramasjef i TV 2, og er også en erfaren manusforfatter.

– Hører hjemme i ANTI

Kreativ leder for TV, Emmeline Berglund, syns det er en helt selvfølgelig ansettelse.

– Vi har vært så heldige å få jobbe med Christopher både i TV 2 og i HBO, og det er en ganske magisk ting å jobbe med noen som er så dyktig og erfaren som det Christopher er, men som likevel bare har fokus på å spille andre gode. Han er en ildsjel som alltid setter prosjektene først, og derfor hører han hjemme hos oss i ANTI.

CEO og grunnlegger av ANTI, Kenneth Pedersen, er også svært fornøyd med ansettelsen.

– ANTI er jo blitt et stort selskap, men fortsatt ganske små i drama-sammenheng. Det har aldri vært et mål å bli størst innen noen av våre fagfelt. Men vi skal alltid levere de beste historiene og bygge de sterkeste merkevarene, og da er Christophers erfaring og nettverk et veldig godt tilskudd til vår satsning. Det at Christopher vil satse sammen med resten av gjengen i ANTI gjør meg stolt og at han ser potensialet i å jobbe i et selskap som har mange bein å stå på. Vi gleder oss til å se hva vi kan få til sammen med Christopher!