Værsågod får Mats med på laget

Digitalbyrået Værsågod har ansatt Mats Mikkel Rummelhoff som utvikler.

81981 458f2 original
Bromance. Illustrasjon: Jon Arne Berg / byHands

– Da vi før jul bestemte oss for å utvide staben, hadde vi Mats Mikkel Rummelhoff øverst på ønskelisten. At han takket ja til vårt frieri var utrolig hyggelig, forteller daglig leder André Elvan.

Rummelhoff har bakgrunn fra Making Waves, og har de siste syv årene jobbet frilans for flere av landets ledende reklame- og digitalbyråer. Han har en allsidig bakgrunn fra design, animasjon og utvikling, og har laget alt fra nettsider og kampanjer, til spill og installasjoner.

– Værsågod er de flinkeste folka jeg kjenner, og vi har mye til felles både som utviklere og personer. Etter mange år som frilanser gleder jeg meg masse til å jobbe sammen med tre av Norges desidert beste webutviklere, uttaler Mats.

– Vi kjenner Mats godt og vet at han i tillegg til å inneha den tekniske kompetansen vi trenger, også er en dedikert, pålitelig og trivelig fyr, som garantert kommer til å levere på det nivået som våre kunder forventer, sier André.

Det siste året har Værsågod jobbet med kunder som for eksempel Holzweiler, OsloDeco, Hurtigruten, Helseutvalget og Brathwait.


Annonse: