Veksten i Elg fortsetter

SoMe-byåret Elg fortsetter å vokse og legger opp til en vekst på 10 personer på like mange måneder.

Kreativt Forum bilde
Bildetekst: Nyansatt prosjektleder i Elg Vilde Sagafos (til venstre) med byråleder Siri Platou (til høyre) Foto: Jonas Fagerberg, Elg

Forrige uke ansatte Elg ny kreatør, og nå er også ny prosjektleder på plass. Totalt har SoMe-byrået ansatt 10 nye hoder på 10 måneder. Vilde Sagafos er ansatt som prosjektleder. Hun kommer fra Pulse Communications, og har tidligere erfaring fra blant annet RED Dentsu X.


– Det var ingen tvil om at jeg ville jobbe i Elg. Ikke bare får jeg jobbe i et faglig sterkt byrå, men kvaliteten og kreativiteten de leverer imponerer stort. Det har vært veldig gøy å bli en del av elgeflokken, sier Sagafos.

– Vilde er en prosjektlederstjerne med stålkontroll og orden i sysakene, så det var kjærlighet ved første møte og vi ansatte henne på flekken, sier byråleder Siri Platou.

Fortsetter å vokse

Elg har ansatt åtte nye siden sommeren, og teller nå 18 ansatte. Og veksten stopper ikke her.

– Vi er i dialog med mange flinke SoMe-hoder og satser på å lande flere spennende ansettelser innen kort tid. Totalt har vi nå ansatt 10 hoder de 10 siste månedene, og vi er langt fra ferdig. I Elg ønsker vi å ha de beste talentene innen sosiale medier, så dette er noe vi prioriterer høyt.

I høst ble Elg tatt ut som et selvstendig selskap i Ahead.

– Det har vært en utrolig morsom reise, fra å starte med fire elger for tre år siden. Vi opplever en enorm etterspørsel, de fleste har jo nå skjønt at en kanalspesifikk SoMe-strategi og godt organisk innhold er avgjørende for merkevaren på sikt. Sosiale medier har på mange måter erstattet nettsiden, og blitt en merkevares viktigste visittkort, avslutter Platou.

Elg logo 2021 01

Fakta om Elg

SoMe-byrået Elg ble startet som et datterselskap av HyperRedink 1. oktober 2018. 1. oktober 2021 ble Elg et selvstendig selskap i Ahead Group. Selskapet fokuserer på godt organisk innhold og deler SoMe-kunnskap, inspirasjon og tips med bransjen på Instagram-kontoen @elg.oslo.