Verdens Sterkeste Mann ansetter dyktige «Lars»

Lydbyrået Verdens Sterkeste Mann har ansatt en som heter Lars som lyddesigner.

94704 f03df original
«Lars»

Daglig leder Kjetil Røst Nilsen i Verdens Sterkeste Mann forteller:

– Utover at han er meget dyktig er det ikke så mye vi vet om Lars. Med bakgrunn i dialekten antar vi at han er fra Nord-Norge, og han later til å være ca. 190 cm høy. De fleste tror han er i tjueåra et sted. Han beveger seg nesten lydløst gjennom lokalet og spiser etter at vi har spist.

Vi er faktisk usikre på om «Lars» bare er et dekknavn og at han er med i et vitnebeskyttelsesprogram eller noe. I så fall ville det vært dumt om vi røpte noe i en pressemelding til KF. Skyldfølelsen ville ikke vært til å leve med, vi har rukket å bli glade i denne «Lars».

– Dersom «Lars» har lært seg lydteknikerfaget til fingerspissene og deretter flyttet til Oslo for å starte på nytt og unnslippe en vanskelig fortid, er det imidlertid fristende å spekulere i hva som kan ha avstedkommet dette. Spillegjeld? Hukommelsestap? En feilslått satsing på minkoppdrett rett før pelsdyrnæringen blir avviklet?

– Uansett tragisk forhistorie priser vi oss lykkelige over at skjebnen har sendt «Lars» til oss. Og kanskje kan vi være lykkelige, hver og én av oss, for at nettopp vi har havnet akkurat der vi er? For er det kanskje ikke et uendelig antall sammentreff som til sammen utgjør den veven av hendelser vi kaller livet?