Vibeke og Benjamin til Pol

Vibeke Wiedswang og Benjamin Rodgers er ansatt i Pol. Vibeke kommer fra SMFB, og Benjamin kommer fra The Oslo Company.

Pol Benjamin Rodgers Vibeke Wiedswang v1x
Designer Benjamin Rodgers og prosjektleder Vibeke Wiedswang.

– Det er travle tider i Pol, og vi er veldig glade for å få to så dyktige og hyggelige mennesker inn i byrået. Vibeke er i våre øyne en av Norges beste og mest erfarne prosjektledere. Hun har vært på ønskelisten vår i flere år, og nå var timingen heldigvis perfekt, sier Petter Bryde

– Jeg har ikke vært den som har flyttet på meg veldig ofte, men Pol føles virkelig som det rette stedet for meg nå. Det var selvfølgelig litt vemodig å forlate det jeg har vært med på å bygge opp sammen med fantastiske kollegaer og kunder i snart 15 år i SMFB, men jeg vil ta med meg mange gode minner og erfaringer videre. Pol er et av Norges beste kreative miljøer, med spennende og givende oppdragsgivere, og veldig dedikerte og hyggelige ansatte. Jeg føler meg hjemme allerede, og gleder meg til fortsettelsen!, sier Vibeke.

Benjamin er en svært dyktig designer og formgiver, som utvilsomt vil bidra til at sluttproduktet vårt holder høyt nivå. Benjamin har allerede vært på plass noen måneder, forteller Bryde.

– I’m very happy to be joining the team here at Pol, I feel I have slipped comfortably into place over the last 2 months and already had the opportunity to work with a broad selection of clients. Pol is such a vibrant working environment, I feel it’s a great place to push myself and grow professionally, sier Benjamin.