Vy henter markedsføringsekspert fra IKEA

Frode Skage Ullebust (46) er ansatt som leder for merkevare- og markedsføringsteamet i Vy.

Frode Ullebust
Frode Skage Ullebust går inn i ledergruppen for marked og kundeservice i Vy.

Frode Skage Ullebust har en lang karriere innenfor merkevarebygging, kommunikasjon og markedsføring og kommer til Vy fra stillingen som Country Marketing Manager i IKEA. Han vil nå gå inn i ledergruppen for marked og kundeservice i Vy.

– Vi er glade og takknemlige for at Frode Ullebust vil bidra med sin kundeorientering og sin erfaring med å skape engasjement rundt bærekraftige tjenester til å få flere til å bruke tog, buss og Vybil fremover, sier markedsdirektør Merete Møystad.

I IKEA har Frode ledet markedsteamet som har utviklet noen av de mest vellykkede markedsføringskampanjene i Norge. Den siste kampanjen han hadde ansvaret for handlet om innovative løsninger for bærekraftig gjenbruk, og ble belønnet med bred nasjonal og internasjonal oppmerksomhet.

– Vy er en spennende merkevare og en innovativ samfunnsaktør, jeg gleder meg til å fortsette arbeidet med å skape en bedre hverdag for folk flest, nå i en annen bransje. Vi må få enda flere til å reise bærekraftig og kollektivt, sier Frode Ullebust.

Frode Ullebust starter i april og erstatter Eirik Harildstad som forlater Vy etter åtte år, og går til stillingen som COO i Ahead Group (Aller Media).