We Are Live øker staben med fire

Byrået ansetter to prosjektledere, en kreativ prosjektkoordinator, samt daglig leder.

76207 f07d7 original
Fire nye ansatte i We Are Live, fra venstre: Silje Marie Stahler, Christoffer Stenholt, Kristoffer Baastad, Andrea Finseth. Foto © WAL
Disse fire er nå på plass i lokalen til We Are Live på Skøyen i Oslo:
  • Ny daglig leder Christoffer Stenholt går fra stillingen som markedssjef LIVE i Aller og tar nå fatt på nye oppgaver i We Are Live (WAL). Hans rolle er å forsterke fokuset på utviklingen av ansatte, effektivisere interne prosesser og ruste selskapet for ytterligere vekst.
  • Silje Stahler kommer fra Emergence prosjektlederskole og har allerede et halvt års fartstid i WAL
  • Prosjektleder Kristoffer Baastad har styrt Bergens-kontoret siden oppstart, men er nå på plass i Oslo.
  • Westerdøling Andrea Finseth skal jobbe som prosjektkoordinator, og skal ha fokus på det visuelle i alle live-gjennomføringer. Hun kommer fra stillingen som rekvisitør innenfor norsk serieproduksjon.

– En større kundeliste og økende etterspørsel fra eksisterende kunder er grunnen til at vi trenger flere dyktige folk, sier byråleder Herman Mueller Stormyr.

– Det skjer masse, og det er fantastisk å kunne tilby så dyktige og kompetente folk jobb i WAL. Ikke minst er det betryggende å se at posisjonen som et reklamebyrå med sterk sisteleddskompetanse treffer så godt innenfor de forskjellige bransjene vi opererer. Fremtiden ser lys ut for oss og våre kunder, det er gøy, avslutter Mueller Stormyr.

We Are Live teller nå 15 faste ansatte.