We Oslo styrker seg på identitetsdesign med to nye designere

Etter åtte år i godt driv skal We Oslo bli enda tydeligere på at det er identitetsdesign og merkevarebygging de er aller best på. Nå ansetter byrået Adrian Myklebust Sylejmani og Tobias Larsen.

We Oslo 1 crop
Kristine Lillevik, Tobias Larsen og Adrian Myklebust Sylejmani i We Oslo. Foto: Helene Neset

– Det er jo det som er vår identitet og det vi elsker å jobbe med. Så nå styrker vi teamet med to nye designere som brenner for denne delen av designfaget. Tobias og Adrian har verdifull kompetanse og et designfaglig ståsted som vi har lett etter, sier Kristine Lillevik, kreativ leder i We Oslo.

Adrian Myklebust Sylejmani (29) er ansatt som senior designer i We Oslo. Han tar med seg flere års verdifull erfaring fra London og Scandinavian Design Group (SDG).

– Da jeg så at We Oslo lyste ut stillingen var jeg ikke akkurat treg med å sende en altfor lang søknad. Jeg synes de har en spennende og bred kundeportefølje og her kan jeg jobbe med det jeg liker aller best: konseptutvikling, historiefortelling og håndverk. I We Oslo får jeg rom til å fordype meg i oppgavene, samtidig som vi alle bidrar inn i hverandres prosesser. Det gjør arbeidsdagen variert og lærerik, sier Adrian.

Tobias Larsen (23) fant veien til We Oslo så å si rett fra skolebenken i England. Han har hatt ett års praksis i byrået Uppercase og We Oslo er veldig fornøyd med å ha sikret seg talentet Tobias. Allerede første uken var han i full gang med egne prosjekter. Han ser frem til å utvikle seg videre innenfor identitetsdesign

– We har en solid og tydelig prosess som apellerer veldig til meg. Jeg har inntrykk av at de har en klar idé om hvordan jeg kan både bidra og utvikle meg i prosjekter. I tillegg er de skikkelig ålreite folk, så jeg er veldig fornøyd med å ha kommet hit, sier Tobias Larsen.

De nye designerne er i full gang med prosjekter for OBOS, TINE, Norgesgruppen og Nova Spektrum. Men de bidrar også til den generelle stemningen i We Oslos studio på Tullinløkka.

– Vi er veldig happy for å styrke teamet med så bra folk og mye godt humør. Det får man aldri nok av, sier Lillevik.