Wetland fra Innovasjon Norge til Netlife Research

Strategirådgiver Hanne Wetland går fra Innovasjon Norge til Netlife Research i Bergen. Med seg tar hun erfaring fra arbeid med grundere og omstilling i etablert næringsliv.

85779 775ee original
Industridesigner Hanne Wetland går fra Innovasjon Norge til Netlife Research Bergen hvor hun fra august skal jobbe med innovasjonsprosesser og omstilling for næringslivet på Vestlandet.

I Netlife Research blir Hanne Wetland en ressurs innenfor strategi, forretningsutvikling og omstilling for næringslivet på Vestlandet.

– Etter lang erfaringsinnhøsting fra Innovasjon Norge blir det interessant å jobbe direkte med å skape muligheter for enkeltbedrifter. Netlife har en fin og likefrem stil som tiltaler meg nå som det spisser seg til med hast og endring i næringslivet, sier Wetland, som er sivilingeniør fra NTNU med spesialisering i industridesign.

Wetland har bred erfaring i å holde kurs og workshops for bedrifter i alle bransjer, særlig innen tema som forretningsmodeller, innovasjonsmetodikk, og merkevarebygging. Hun starter hos sin nye arbeidsgiver i august.