Scienta og Agitec  blir en del av NoA

NoA fokuserer på tung teknologi-kompetanse gjennom oppkjøp av to av Norges mest erfarne teknologimiljøer. Scienta og Agitec består av totalt 60 personer og selskapene samarbeider allerede tett med NoA på flere kunder.

PM No A 021121 imgx
Bjørn Jåsund (daglig leder Agitec), Kjell Nybråten (daglig leder Scienta og styreleder Agitec), Thomas Høgebøl (arbeidende styreleder og grunnlegger av NoA), Lars Kreken (CFO NoA) og Kristine Bjørnstad (Managing Director NoA Ignite Norway). Foto: NoA

NoA skriver i en melding at de med Scienta får høy kompetanse og senioritet på Java, arkitektur og rådgiving, mens Agitec leverer kryssfunksjonell IT-kompetanse og består av svært erfarne systemutviklere og prosjektledere.

– Vi er stolte over at begge miljøene ser på NoA som den perfekte partner for videre vekst og utvikling, sier Thomas Høgebøl, arbeidende styreleder og grunnlegger av NoA. – Sammen blir vi nå også Norges sterkeste miljø for verdiskapning for våre kunder gjennom teknologiutvikling.

Både Scienta og Agitec har solide kundeporteføljer innenfor både offentlig- og privat sektor med kunder som Skatteetaten, TietoEvry, Telenor, Posten og NAV.

– Vår IT-kompetanse, gir våre kunder konkurransefortrinn. I NoA-familien får vi tilgang til kompletterende kompetanse, som vil gjøre oss i stand til å forstå kundene våre enda bedre og gi dem gode råd og løsninger gjennom hele kundereisen. Vi vil kunne bidra til å forsteke våre kunders konkurransefortrinn ytterligere og differensiere både dem og oss fra resten av markedet, sier Kjell Nybråten, daglig leder i Scienta

En større bit av digitalmarkedet

Med Scienta og Agitec med på laget planlegger NoA å ta enda større bit av markedet for digitale tjenester.

– NoA jobber utelukkende med å skape vekst for våre kunder. At Scienta og Agitec nå blir en del av NoA gjør det mulig for oss å kunne tilby enda flere av de aller dyktigste og mest erfarne teknologene, og bli en viktigere partner for våre kunder gjennom bredere teknologikompetanse, avslutter Høgebøl.

Partene går ikke nærmere inn på prisen for transaksjonen, men informerer om at handelen består av kontanter og NoA-aksjer.

Om NoA

NoA - The North Alliance består av selskapene NoA Ignite, NoA Connect, NoA Consulting, NoA Health, Åkestam Holst, &Co., Anorak, North Kingdom, Bold, BKRY, Axenon og Unfold. Selskapet har totalt 980 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Polen. NoA har kunder som IKEA, Maersk, Norgesgruppen, Obos, SAS, Ruter, Jotun og XXL.