Underdog hever hodet

Saatchi & Saatchi vant nylig både gull, sølv, bronse og diplom i Gullblyanten, i tillegg til en stjerne i Stella. I årets andre KF-podcast snakker vi med Øyvind Waage og Snorre Martinsen om den positive utviklingen i byrået.

44695 65bd8 original
Kreativt kjerneteam på «Prøv min hybrid»: Kristoffer Reppen, Øyvind Waage, Ida Fjeldbraaten og Snorre Martinsen. Foto: S&S

Gullblyanten er vel overstått, men helt ferdige med å snakke om konkurransen er vi selvsagt ikke. Ved siden av the usual suspects av gullvinnere i årets konkurranse var nemlig Saatchi & Saatchi, som tok en langt større jafs av medaljebordet enn det vi er vant med.

Byrået vant gull og sølv i henholdsvis Integrert og Direkte for «Prøv min hybrid» for Toyota. Byrået vant også bronse og diplom for Øvingshotellet-kampanjen i henholdsvis Radio og Nettsider, mens Grønn Pose-kampanjen for Renovasjonsetaten i Oslo fikk diplom. Sistnevnte ble også premiert med en stjerne i Stella-utdelingen, som foregikk samme dag.

Gjester i studio fra Saatchi & Saatchi er kreativ leder Øyvind Waage og seniorkreatør Snorre Martinsen. Programlederne er som sist Per Kristian Voss Halvorsen (Los&Co) og Harald Grenne (KF), mens Eskil Paus (Både Og) regisserer og klipper det hele sammen.

Hør podcasten via iTunes.