XXL velger Tinagent som visuell partner

XXL velger foto- og filmbyrået Tinagent som fast samarbeidspartner med Aksel Jermstad som visuell spydspiss for sin nye bildekommunikasjon.

DSCF2466
All foto: Aksel Jermstad
DSCF5677
DSCF8342
DSCF4062
DSCF8822
DJI 0015
DSCF5620
DSCF4203
DSCF9847
DSCF6389
DSCF0485

– Tinagent er spesialisert på kombinasjonen stills og levende bilder i en perfekt symbiose, noe samarbeidet med XXL er et kroneksempel på, sier Tina Holth, produsent og daglig leder i Tinagent.

Entusiasten og hverdagshelten

– Jeg er utrolig heldig og takknemlig for å få lov til å bygge dette bildeuniverset som fast partner i tett samarbeid med XXL. Vårt mandat er å visualisere den lidenskapelige weekend- og hverdagshelten som spiller løkkafotball, det første kanoeventyret med familien, ihuga sykkelentusiaster i skog og på landevei, topptur med vennegjengen, stemningen fra hjortejakten og mye mer. Dette er en spennende reise, og vi gleder oss veldig til fortsettelsen, sier Aksel Jermstad.

– I tillegg til å være en drivende dyktig fotograf og historieforteller inne sport og fritid, er Aksel Jermstad unik også i andre sammenhenger. Hans styrke ligger i erfaringen og interessen for merkevarebygging. Han fungerer gjerne som rådgiver og hjelper til å navigere langsiktig i det visuelle landskapet, supplerer Holth.

«All sports united – Sports unite all»

– Det har vært fantastisk å ha Aksel med på laget, og vi har hatt stor tillit til hans leveranser. Dette prosjektet har handlet om å visualisere vår merkevare gjennom bilder og film, dette har Aksel virkelig levert. Med Aksel får du ikke bare en dyktig og lidenskapelig fotograf, du får også en sparringspartner som forstår merkevarebygging og visuell kommunikasjon, Dette bidrar trygghet og profesjonalitet i alle steg i prosessen, sier Sandra Nordheim, Head of Content & Design i XXL Sport og Villmark.