Gael – et pitstop fra den franske rivieraen

35667 b81e5 original
35673 3caf9 original
35679 5e5ec original
Sendt inn av
Dinamo
Kunde
Migaya Consulting
Ekstern url
http://gael.kitchen/
Konsept, visuell identitet, interiør og implementering Den fransk-norske gründeren Gael øsket å skapet et unikt restaurant- og hurtigmatkonsept med middelhavsmat av høy kvalitet. Hvordan uttrykke det sør-franske kjøkkens kvaliteter og fortreffelighet, og samtidig formidle løftet om god take-away, raskt levert? Det førende for konseptet ble å fremheve hurtighet, kvalitet og presisjon, som igjen ga oss: PIT STOP; en effektiv pause med påfyll for veien videre! Sammen med Gaels bakgrunn, ga dette oss den visuelle føringen: Rally Monte Carlo! Vi dykket ned i et hav av referanser og inspirasjon; reiseliv, billøp, fransk plakatkultur, farger, illustrasjoner fra tidlig 1900-tall – vi søkte å skape et sted å drømme seg bort. Men òg et rom for nye møter, ispedd tradisjoner og gamle minner; grunnlaget for at en ny mathistorie kan starte akkurat her. Restauranten fant sin form i en art deco-inspirert logo og identitet; dog uten oljeflekker og bensin, bevarte vi hintene om billøp. I en sofistikert palett lot vi store, kraftfulle illustrasjoner stå igjen som en hyllest til drømmen om livet på rivieraen, feriefølelsen og god gammel reiselivsestetikk! Et helhetlig og unikt konsept med røtter i gründerens visjoner – fra egendesignede møbler; til romløsninger, vegger, bekledning og interiør, eksteriøret og alt av trykte flater.

Bidragsytere

  • Marius Gratte
    Webutvikling
  • Annie Myhre
    Konsulent
  • Melinda Johnsen
    Prosjektleder
  • Ragnhild Schei
    Prosjektleder
  • Rikke Hatlo
    Grafisk Design
  • Gael Faremo
    Ansvarlig hos kunde
  • Therese Jacobsen
    Kreativ leder
  • Kristian Tennebø
    Grafisk Design
  • Simen Grankel
    Kreativ leder
  • Niels Ditlev
    Illustrasjon