Tang & Tare Speciale

Sendt inn av
ANTI
Kunde
Forskningsrådet
Tema for Forskningsdagene 2022 er havet. Men dessverre er det få nordmenn som interesserer seg for dette. "Havforskning, det er vel ikke relevant for meg?" tenker de. Dette stemmer ikke helt. For det som derimot er relevant for oss alle er mat, og mot 2050 blir utfordringene med matmangel bare større. Landjorden er allerede presset, så en god porsjon av fremtiden ligger kanskje i havet. Så, for å vise hvordan havforskning er relevant for den gjengse nordmann, tok vi tak i noe alle nordmenn elsker; Pizza! Faktisk ligger vi på verdenstoppen med et konsum på hele 50 millioner i året. Løsningen ble produktet “Tang & Tare Speciale” - en pizza av 100% marine ingredienser som vi serverte på Forskningsdagene, til stor begeistring for de oppmøtte. Produktet lanserte vi med kryptiske reklamefilmer for å skape blest og nysgjerrighet. Vi fulgte opp med en minidokumentar for de som ville lære mer, og oppfordret folk til å besøke festivalen for en mulig smakebit. Med et lite stykke av fremtiden beviste Forskningsdagene at havforskning angår oss alle, og ga folk en håpefull smakebit av fremtiden.

Bidragsytere

  • Gerd Marie Stangeland
    Kreatør
  • Nina Bugge
    Kreatør
  • Torstein Drogseth
    Strategisk rådgiver
  • Linn Engen
    Produsent
  • Kine Sæthern
    Prosjektleder
  • Mads Hornsletten
    Motion designer
  • Francesca Miani
    Grafisk designer
  • Daniel Fure Schwarz
    Regissør
  • Silje Baer
    Produsent
  • Joshua Jacob Bobadilla
    Lysmester
  • Eivind Aurstad
    Fotograf
  • David Lind Engelstad
    Opptakslyd
  • Mauritz Brekke Solberg
    Grade
  • Fredrik Torsvik
    Klipp