Bjørnen Odin på bytur

Namsskogan Familiepark ville ha litt oppmerksomhet i sommer. Så vi ringte til noen profesjonelle bjørneskuespillere i USA. De tok med seg kostymene til Trondheim, og så sendte vi bjørnene på tur med skjult kamera.

Top bilde

Det er jo noe helt spesielt å møte bjørnen Odin i Namsskogan Familiepark – og den følelsen ville vi gi til folk på Bakklandet i Trondheim. Det ble litt varmt i kommentarfeltet da ganske mange var sikre på at vi hadde sluppet løs en levende bjørn i byen. Men som daglig leder i Namsskogan Familiepark, Sarah Ruth Wyss, kunne berolige Dagbladet:

«Dette hadde vært livsfarlig for både dyrepasserne og folk i byen, farlig for dyret selv og det er heller ikke lov å ta en bjørn ut av en dyrepark».

Se reportasjen fra Dagbladet

Bortsett fra noen sure smileys, gikk alt på skinner. Bjørnen Odin fikk sett masse på sine tre dager i Trondheim; en tur på Skandia Cup, førpremiere på Indiana Jones, Barne- og ungdomsklinikken på St. Olav, fruktdisken på Rema 1000, Nidelva, Barnas store SFO-dag, Metrobussen, Gamle Bybro og ikke minst Solsiden.

Kampanjen gikk på kino, utendørs, digitalt og i sosiale medier.

Utendørs
Odin i Trondheim 1
Odin i Trondheim 2
Odin i Trondheim 3
Odin i Trondheim benk
Odin i Trondheim
So Me

Andre involverte

S

Sarah Ruth Wyss

Daglig leder Namsskogan Familiepark & Hotell

K

Kristian Thoresen

Foto

C

Carl Anders Johnsgård Cederström

Skuespiller