Den utrolige (bolig)reisen

Aktiv Eiendom har alltid vært opptatt av å hjelpe folk å finne drømmehjemmet. Nå går de sammen med Foreningen for omplassering av dyr (FOD) for å hjelpe hjemløse hunder med det samme.

Nils Aktivx FOD1
Nils Aktivx FOD3
Nils Aktivx FOD2

Etter pandemien, har Foreningen for omplassering av dyr (FOD) merket en stor økning av hunder som trenger et nytt og trygt sted å bo. De trenger bare å bli sett av de riktige menneskene. Derfor donerer Aktiv Eiendom litt plass i boligannonsene sine til firbeinte fotomodeller som også er på boligjakt.

– Da WAL kom med denne idéen, skapte den stor begeistring hos oss. Det er et lite tiltak som kan gjøre en stor forskjell, og er med å sette lys på et aktuelt problem. Vi er hundeelskere, og tipper det er mange andre som oss der ute. Forhåpentligvis treffer vi noen av dem med annonsene, så vi kan være med å oppfylle boligdrømmen for både to- og firbeinte der ute, sier Sverre Tandberg, partner og megler i Aktiv Eiendom.

Først ute er blandingshunden Nils, som har fått figurere i boligannonsen for Thurmannsgate 13A. I de kommende månedene, vil flere hunder fra FOD få stille som modeller i nye annonser.

– Vi vet at mange som flytter gjerne flytter til noe større, og da har de kanskje både hjerterom og husrom for en ny bestevenn, sier kreatørene i WAL, Christian Lindvik og Daniel Eraker.

Boligannonsen med Nils som modell har allerede fått ekstremt gode resultater, og skapt stort engasjement blant både Aktiv- og FOD sine følgere. Og, i tillegg til annonseplass og oppmerksomhet, får selvfølgelig hundene også et lite modellhonorar - i form av en pengedonasjon fra Aktiv til FOD.

Og her kan du se boligannonsen med Nils i.

Involverte

A

Alice Rymill

Leder forretningsutvikling og bærekraft, Aktiv Eiendom

S

Sverre Tandberg

Partner og megler i Aktiv Eiendom

A

Alexander Granlie

Boligfotograf i Aktiv Eiendom