Pol bak reality for Bring

Det er klart for fjerde og siste episode i Norges (og mest sannsynlig verdens) første DM-reality: Brings DM-Mesterskapet.

DM mesterskapet toppbilde

Fire uker har gått siden premieren på verdens første DM-reality. Nå skal vinnerteamet kåres og deltakerne har allerede pakket bagen, klare for å forlate Bring-huset og møte en ny tilværelse som reality-kjendiser. Bak konseptet står Bring, reklamebyrået Pol og produksjonsbyrået Magga&Anders.

– Det å lage reality er nytt for oss i Pol. Å ikke ha et spikret manus å forholde seg til gjør alt mer spennende, både for oss og for kunden. Men det har endt opp med å bli et av de morsomste prosjektene vi har jobbet med. Hatten av for produksjonsselskapet Magga&Anders, og ikke minst deltakerne, som i ren reality-ånd virkelig har bydd på seg selv, forteller teamet i Pol.

Har truffet godt i målgruppen

Bring har lenge laget både reklame og eventer for medie- og reklamebransjen – for å forkynne alle mulighetene som direkte markedsføring gir. Men også de begir seg ut på nytt farvann med DM-Mesterskapet. Og skal vi tro seertallene har serien truffet godt i målgruppen.

– DM-Mesterskapet, årets mest etterlengtede realityserie, har vært en strålende suksess med deltakere som har gitt alt. Tilbakemeldinger vi har fått har vært utelukkende positive og foreløpige resultater viser høyt engasjement blant publikum. Dette er et tydelig bevis på at vårt arrangement har levert på sitt løfte om å inspirere, engasjere og hedre DM, og de mulighetene som ligger i dette analoge formatet. Det gjenstår kun å si GRATULERER til vinnerteamet, sier Børre Jensen fra Bring.

– Vi får se om det blir en ny sesong neste år. Det hadde jo vært gøy om dette ble en årlig konkurranse, avslutter teamet bak DM-Mesterskapet.

Se finalen i DM-mesterskapet her.
3. episode
2. episode
1. episode

Involverte byråer

M A Logo 2160
Magga og Anders AS TV-produksjon
A

Anders Bremnes

Regissør

M

Marcus Sand Hukkelås

Manusredaktør

L

Linda Finnsdatter Brede

Produksjonsleder

J

Joakim Johansen

Foto og klipp

B

Bård Knutsen

Klipp

D

Dovydas Miliauskas

Foto

R

Runar Blekken

Foto

J

Joakim Tutturen

Lys

M

Max Lagerdahl Hilsen

Lysassistent

A

Arne Torp

Lyd

E

Edvard Myhre

Lyd

M

Mads Suhr Pettersen

DIT og TOM

E

Eirik Skaufjord

Reporter

Ø

Øyvind Lien Eknes

Reporter

S

Sofie Frøysaa

Programleder

Boombay Lydetterarbeid
A

Alexander Eng

Lydmix

Andre involverte

L

Lena Engh

Ansvarlig hos Bring

B

Børre Jensen

Ansvarlig hos Bring

K

Kari-Mette Gjertsen

Ansvarlig hos Bring