Norsk Tipping vil vekke Norge

Norsk Tipping gir nå hele Norge muligheten til å bestille «Vekking fra Hamar». Én heldig person blir trukket ut til å våkne 1 million rikere.

Flere filmer følger under.

Drømmer du bedre om du har sjansen til å våkne som millionær? Det kan det norske folk finne ut av nå.

«Vekking fra Hamar»

– Norsk Tipping lanser i disse dager en helt ny visuell identitet, og første kampanje til å ikle seg det nye designet er kampanjen «Vekking fra Hamar». For å markere skillet, inviterer vi kundene våre med på feiringen, sier Ingunn Børresen, ansvarlig for intern og ekstern kommunikasjon for prosjektet Ny visuell identitet.

I de kommende 14 dagene kan alle kunder bestille vekking og få mulighet til å få den velkjente telefonen fra Hamar. Mandag til torsdag i uke 42 vil Norsk Tipping trekke ut en dagsvinner blant de som har bestilt vekking, som vinner 50.000 kroner. Fredag toppes det hele ved at en heldig person blir trukket ut og våkner som millionær gjennom å få en telefon fra oss, forteller hun. Kampanjen er tilgjengelig på www.norsk-tipping.no/vekking.

– Veldig mange nordmenn drømmer om å få en telefon fra Hamar og med «Vekking fra Hamar» håper vi enda flere får kjenne på forventningene og spenningen man får ved å gi drømmen en sjanse hos Norsk Tipping, sier kreativt team i TRY, Jonas Grønnern og Lars-Kristian Harveg.

Skal ringe mange tusen mennesker i minuttet

Apt står for den omfattende tekniske løsningen som må til for å vekke tusenvis av nordmenn til uken.

– Når en markant del av Norges befolkning skal vekkes på en og samme tid krever dette selvsagt også en god infrastuktur. Vi har jobbet iherdig de siste ukene med å få på plass og testet løsningen som skal ringe mange tusen mennesker i minuttet, og er sikre på at det kommer til å bli veldig spennende når de første telefonene begynner å ringe tidlig mandag morgen fra Hamar, sier teknisk team i APT, Magnus Bergman ogChristopher Køltzow.

Kampanjen markerer også starten på en ny satsning fra Norsk Tipping med et helt nytt design, og forhåpentligvis vil folk merke at de våkner opp til et nyere Norsk Tipping.

Digital Premium på Oslo S:

Utmerkelser

  • Gullblyanten 2018 Mobil

  • Gullblyanten 2018 Radio/Audio

  • Gullblyanten 2018 Promo og aktivering