En hudpleie for alle

To norske hudleger har laget en olje mot tørr hud. Tørr er laget av nordiske kvalitetsoljer, blant annet fra raps og mult. Det er design- og merkevarebyrået Panorama Design står bak profil, paknings- og emballasjedesign.

01 Tørr Hudpleie

Tørr hud. Vi alle har opplevd det, enten fordi huden naturlig er tørr i perioder, eller at kremer, sol, vær og vind har medført tørrhet. I hudpleiemarkedet finnes det mange ulike og komplekse hudprodukter, men hva skal du velge? Hva er riktig for din hud? Og er ingrediensene trygge?

To norske hudleger med sin fagkunnskap og erfaring ønsket å lage en enkel og trygg hudolje – en hudpleie for alle uansett alder og hudtype. Tørr olje er produsert i Son Apotek og består av nordiske råvarer med kvalitetsoljer fra canola og multe som beskytter huden mot uttørring. Oljen har mange bruksområder og er derfor den eneste hudpleien huden din trenger.

02 Tørr Hudpleie
03 Tørr Hudpleie
04 Tørr Hudpleie
05 Tørr Hudpleie
06 Tørr Hudpleie
07 Tørr Hudpleie
08 Tørr Hudpleie

– Tørr er et produkt med mange bruksområder, dette fremheves tydelig i designet. Det var viktig å skape et klinisk uttrykk, men samtidig fremstå nordisk og delikat uttaler kreativ leder Nichlas Tangen i Panorama Design.

Designet er basert på oljens kvaliteter. Den er behagelig, organisk, enkel og har mange bruksområder. Det er et tydelig designsystem som gjør det enkelt for forbruker å forstå at det er et allsidig produkt. Dette systemet er dermed blitt en del av den visuelle identiteten for å uttrykke allsidigheten som er unikt for Tørr. Det trengs ikke et produkt for hvert bruk, her har du alt i en flaske.