Flanell gjør noe med deg

Høie er ute med en ny kampanje i samarbeid med HK Reklamebyrå og Einar Film & Fortellinger. Denne gangen løfter de fram alt de har av flanell – fra sengesett til pysjamaser.

Hoie

Denne myke, lune tekstilen som kan gjøre selv den tøffeste vinternatt til en drøm.

Vi lever i en hard verden, med krig, inflasjon, renteøkning og klimakrise, for å nevne noe. Folk må stramme inn og kanskje holde seg mer hjemme? I en tid hvor menneskene trenger håp og tro på fremtiden, tror Høie på å spre varme og små gleder som kan gi en god start på dagen.

Der noen snoozer når vekkerklokka ringer, er vår mann i ekstase. Nærmest uforstående om hva som har truffet ham i løpet av natta, danser han gjennom morgenen med en misunnelsesverdig energi og tilfredshet. – Målet er helt klart at flere vil ha det samme som han har fått, sier markedssjef Stine Jensås Andersen.

Kampanjen kan sees på lineærTV – blant annet på TV 2 under «Skal vi danse», i digitale kanaler som YouTube, Facebook, Instagram og TikTok. Og høres på radio.

Se filmen her. Artikkelen fortsetter under.

Flanell på radio, sa du?

Hvordan høres egentlig flanell ut? Lett inspirert av 90-tallets nattradio, da det var helt vanlig å sende personlige hilsener til hverandre over FM sambandet, har HK Reklamebyrå utviklet tre radiospotter i samarbeid med både Kristine Riis og Øystein Johnsen hos Både Og. At flanell har gjort noe med disse fiktive lytterne, er det ingen tvil om.

Da gjenstår det bare å se hvor mange som klikker hjem årets varmeste, mykeste og mest empatiske julegave fra hoie.no. Flanelsk 🫶

God morgen

01_hoie_flanell_god_morgen_musikk_alt2_1209_30s-1.mp3
Last ned

God ettermiddag

02_hoie_flanell_god_ettermiddag_musikk_alt2_1209_30s.mp3
Last ned

God natt

03_hoie_flanell_god_natt_1209_30s.mp3
Last ned
HØIE FLANELL CREW
Folkene på bildet er fra HK Reklamebyrå, Einar Film og Fortellinger, Høie, en danseinstruktør, en skuespiller og hovedrolleinnehaver Høie Flanell.

Involverte byråer

Einar Film & Fortellinger Filmproduksjon
T

Teodor Sven Bøe

Produksjonsleder

J

Jon Gaute Espevold

DoP

M

Madicken Langvad

Postprodusent

J

Jan Arne Storkås

Klipp / Online

Både Og logo
Både Og Radioproduksjon
K

Kristine Riis

Regissør

J

Joachim Sandvik

Lyd

E

Elisabeth Andonov

Produsent

Andre involverte

D

Didrik Bråthen

Grade

K

Kristian Tybakken 

Lyd

S

Stine Jensås Andersen

Ansvarlig hos kunde