Fra tvil til trygghet når Danske Bank lanserer digitale juridiske tjenester til kundene sine

Det kan være ubehagelig å tvile. Da hjelper det å vite at du har noen å støtte deg på. Derfor har Danske Bank nylig lansert digitale juridiske tjenester for kundene sine. Gjennom samarbeidspartneren Lexly får alle kunder tilgang på juridisk behovsanalyse og opptil 3 digitale avtaler gratis.

Danske Bank

I en verden der banktjenester stort sett er de samme, vil dette tilbudet bety en reell ekstraverdi for kundene. En fordel for alle som kjenner på at de skulle fått ordnet en samboerkontrakt, fremtidsfullmakt, eller et testamente.

Nyoppstartede Pitch har laget film for Danske Bank for å bistå med lansering av tjenesten. Vi ville kommunisere budskap og situasjoner kundene kan kjenne seg igjen i og som mange av oss har følt på kroppen.

– Sammen med TYD, tekstforfatter og kunde, utviklet vi et manus basert på relaterbare situasjoner, som på hvert sitt vis presenterer behovet for juridisk bistand, sier Elise Skogrand i Pitch.

– Vi vet at terskelen for å ta kontakt med advokat ofte er høy. For Danske Bank sine kunder vil denne terskelen senkes drastisk ved at man kan ordne opp i juridiske avtaler fra sofakroken, med ipaden i hånda – uten at det går ut over lommeboka. Økonomisk trygghet der de er, når de trenger det.

Filmene lanseres i disse dager i bankens digitale og sosiale kanaler.

Skreddersydd musikk utgjør ofte stor forskjell. Vi er derfor så glade for at Kristoffer Lo har komponert «Danske Dream» spesielt til filmene. I tillegg til Kristoffer Lo, spiller flere eminente musikere på lydsporet.

Fred Jonny Pitch 2701238402x
Rådgiverne Elise Skogrand og Anette Skjegstad i Pitch Studio. Foto: Fred Jonny
Danske Dream
Skreddersydd musikk fra Kristoffer Lo preger de nye filmene til Danske Bank.

Andre involverte

D

Doan Nguyen

Gaffer

N

Natalia Davadi

Makeup