FRIPA Radler med friskt & fristende design

Design House har utviklet konsept og design for nye FRIPA Radler fra Klokk & Co.

Radler1

Designet skal friste folk som er glad i god mat og drikke til å prøve noe nytt, men som ikke vil gå på kompromiss med verken smak eller følelsen av å drikke alkohol.

– Det har vært kjempegøy å jobbe med de flinke gründerne i Klokk & Co i utviklingen av designet for FRIPA Radler, sier Anne-Mette Spilling, kreativ leder i Design House og fortsetter. – Vi har utviklet et friskt og fristende design som får frem at dette er en Radler med ekte lime, mango og humle basert på IPA, men som er helt uten alkohol, med andre ord et friskt og fristende alternativ.

Radler2
Radler3
Radler4
Radler5

Klokk & Co er en småskalaprodusent som har hatt stor suksess med lansering av en rekke ulike ølsorter, både med og uten alkohol. De er særlig kjent for alkoholfrie suksesser som Gringo, en meksikansk øl uten alkohol og FRIPA, en alkoholfri IPA, i tillegg til flere ulike alkoholholdige øltyper. Produktene til Klokk & Co finnes både i dagligvare og på Vinmonopolet.

– Vi er superfornøyde med samarbeidet med Design House, og opplever at designkompetansen deres løfter oss flere hakk, og er et strategisk viktig bidrag til vår videre vekst, sier Kristine Lund, co-founder og Head of Sales & Communications i Klokk & Co.

Involverte byråer

Design House
A

Anne-Mette Spilling

Seniordesigner / kreativ leder

O

Ole Rinnan

Rådgiver / prosjektleder

T

Tine Schiøtt

Produksjonsleder / seniordesigner

Involverte

T

Tommy Andresen

Fotograf