Fuel Reklamebyrå har laget den nye vinterkampanjen for Fornebu S

Vinterkampanjens fokus er de nære, gode øyeblikkene. Den skal inspirere til å planlegge førjulstiden godt – for det kan fort bli travelt i ukene før julefreden senker seg og vinterroen inntreffer.

Fornebu s magasin mockup
Fornebu s magasin mockup 2

Fuel reklamebyrå har stått for årets vinterkampanje for Fornebu S. Kampanjen
består av filmer, magasin, boards og print– samt digitale annonser og poster/bilder på sosiale medier.

Bildene i moteserien for vinterkampanjen ble fotografert av den velrenommerte fotografen Fred Jonny og filmet av Kristoffer Nylund Grindheim.

Årets vintermagasin for Fornebu S er det femte Fuel Reklamebyrå lager for senteret. I magasinet finner du inspirasjon – enten du skal kjøpe noe til deg selv, eller handle inn gaver til nære og kjære. Gaveguiden tar utgangspunkt i hvilke gaver som passer den enkelte, for eksempel «Den matglade». Vi oppfordre til bevisste handlevalg, og har fokus på produkter som varer lenger. Dette er et gjennomgående tema.

Det grafiske uttrykket for vinterkampanjen – som man også finner på hele senteret – går igjen i vintermagasinet. Vi ønsket å formidle en elegant og varm vinterstemning, uten å fokusere for mye på jul.

I samarbeid med Fornebu S og Kreftforeningen har vi frontet Kreftforeningens stjerneaksjon, som handler om å gi håp og glede til kreftsyke i en tid som kan oppleves vanskelig.

Involverte byråer

Fuel logo RGB 160321
Fuel Reklamebyrå
M

Marthe Cathinka Bugge

Art Director

S

Stian Gregersen

Innholdsprodusent

B

Benedicte Hilde Tandsæther-Andersen

Tekstforfatter