Gjør-det-selv-hobbyelektrikerfrue

Bak enhver ambisiøs vloggfrue står en handyman som gjør så godt han kan. Det spørs om det ikke er bedre å snakke med en skikkelig elektriker.

NTE vil gjøre det lett å planlegge og gjennomføre prosjekter i heimen – med lav smitterisiko. Da er videobefaring veldig aktuelt. For å skape kjennskap til tjenesten, har vi laget et konsept basert på alle klisjeene som finnes i vloggverdenen.

Velkommen til mitt nirvana

I en serie av filmer blir vi kjent med Madeleine. Madeleine er vlogger og influencer. Hun ønsker å vise fram seg selv og hjemmet sitt på best mulig måte. Fasaden er overfladisk og jålete.

Alt virker ganske perfekt, men fasaden slår sprekker på grunn av Øyvind.

Han ser det som sin oppgave å gjøre mest mulig av elektrikerarbeidet selv. Selvfølgelig selvlært og uten fagbrev. Det resulterer i udugelige og billige løsninger. Og vloggepisoder som engasjerer. Se filmene her: (saken fortsetter under).

Er det plass til flere vloggfruer?

Ifølge fylkesordfører Tore O. Sandvik er det absolutt det. Roar, som egentlig er i mot reklame, er nå for. Og skal vi tro andre i kommentarfeltene, har folk både dævva og digga på det nye konseptet. Sissel gikk så langt at hun bestilte elektriker også. Kanskje vi må gi dem mer? Tiden vil vise.

So Me comments

Folk

Vi har vært omringet av en fin bukett mennesker som er opptatt av gøy og godt håndverk. Skuespillerparet Madeleine B. Nilsen og Øyvind Brandzæg spiller hovedrollene i filmene. Filmene er produsert av Spætt. Ambolt har stått for lyd. Rådgiving av Kari Anne Kvarving. Mediebyrå har vært OMG Ocolus.

Tanker på tampen?

Gjør ting annerledes hvis du ikke er først ute med noe. Finn en kjerneidé som er god og bygg videre på den. Film på facebook må ikke være kort. Og for guds skyld prøv rosenkrantz neste gang du hopper i badekaret.

Involverte byråer

89548 e0fb4 original
Uredd
I

Inga Kråkmo

Prosjektleder

A

Asbjørn Grønli

Konsulent

Spætt film Filmproduksjon
V

Vegard Dahle

Regissør

I

Isak Jensen Weie

Produksjonsleder

Ø

Øyvinn Kastnes

Klipper

Ø

Øystein Moe

Filmfotograf

Ambolt Audio Musikk og lyddesign
A

Audun Kvitland

Ansvarlig hos Ambolt

Oculos AS Mediebyrå
K

Kaja Sølvesen

Ansvarlig hos Oculos

Andre involverte

K

Kersti Lønnum

Ansvarlig hos kunde

K

Kari Anne Kvarving

Ansvarlig hos kunde