Høna og egget

I kveld lanserer Prior sin nye satsing på egg. Dinamo står bak utviklingen av nytt konsept, og du ser første film her.

15569 a9912 original

Til tross for at aktørene i eggmarkedet har blitt flere, har forbruker et lite bevisst forhold til eggene som legges i handlekurven.

Det er langt mer ved egg og Prior-egg enn de aller, aller fleste vet. Varianter, bruksområder og fordelene ved å spise egg er mange, og der ligger også kommunikasjonsutfordringen: Sterkere engasjement rundt et produkt vi tar for gitt i hverdagen, sier kreatørene Henrik Hagelsteen og Henrik Sæther.

Bevisst forhold til egg. Det nye konseptet, som er kalt «Det er forskjell på folk. Det er forskjell på egg», skal derfor på en engasjerende måte hjelpe oss til høyere kunnskap og et mer bevisst forhold til egg fra Prior, avslutter merkevaresjef i Prior, Lena Sarset.

Det er utviklet en serie filmer og den første går på lufta i kveld. Dinamo har utviklet filmen i samarbeid med produksjonsselskapet Hobby Film, regissør Magnus Renfors og produsent Anne Persson. Fido står bak animasjonsarbeidet.

De involverte hos Dinamo er Henrik Johs. Sæther, Henrik Hagelsteen, Tonje Østbye, Kate Hagen, Ivar Vereide, Anne Gro Carlsson, Pål Drage og rådgiver Erik Loe.

Involverte byråer

58579 11676 original

Dinamo AS