Isah stiller opp i ny film for SpareBank 1 SR-Bank

Heisholt Inc. har skrevet, produsert og regissert sin første store film for Sparebank 1 SR-Bank.

Reklamefilmen ble i likhet med så mange andre lagt på is like før den skulle publiseres i mars, men nå er gir banken grønt lys for kampanjen.

– Vi har alltid vært en relasjonsbank, som er der for lokalmiljøet, enten vi snakker om mennesker som skal ta store steg i livet som å flytte hjemmefra eller kjøpe ny bolig, realisere gründerdrømmen, eller trenger en sparringspartner for bedriften. Det er også det denne brandfilmen handler om, og med den nye situasjonen trenger driftige folk en bank som snakker med dem, og ikke til dem, mer enn noensinne, sier Sven-Erik Bergman, leder merkevare- og markedsaktiviteter i SpareBank 1 SR-Bank.

Musikksamarbeid

I filmen figurer blant annet den norske artisten Isah fra Stavanger, som er kjent for hit-singelen «Hallo» og for samarbeidet med Karpe.

– Det er jo alltid en utfordring å skulle komprimere en stor bank som SpareBank 1 SR-Bank sin historikk og filosofi ned til 60 sekunder, og attpåtil forsøke å ikke snakke alt for «banksk», vi har etter beste evne forsøkt å fange mentaliteten i SpareBank 1 SR-Bank sitt kjerneområde, og skrive og regissere en fin historie ut i fra det, sier Erik Heisholt, kreativ leder i Heisholt Inc.

– Musikken i filmen står landets nye stjerneskudd Isah fra Stavanger for, som vi også møter i studio midt i filmen sammen med produsent Kid Joki, som begge er flotte representanter for lokale driftige folk. I Heisholt Inc. samarbeider vi jo veldig godt med plateselskap, artister og musikkbyråer, slik at artister og merkevarer kan komme sammen i respektfulle og relevante samarbeid som er bra for begge parter. I denne kampanjen har vi nok en gang jobbet tett sammen med våre dyktige venner i Ekko Agency, som representerer Isah og Kid Joki, sier Terese Aalborg, produsent og regissør i Heisholt Inc.

Andre involverte

S

Sindre Habberstad

Filmfoto og klipp

O

Oddgeir Thune

Voiceover

S

Sven-Erik Bergman

Ansvarlig hos kunde