WWF ønsker flere ville hager

«Det er lett å overse at de minste av oss gjør den viktigste jobben.» FUNKEL har produsert kampanjefilmer for WWF Verdens naturfond hvor målet er å hjelpe pollinatorene våre.

Skjermbilde 2024 04 29 kl 15 33 25

– WWF har i år satset på en kampanje som også vises på TV, og det ser allerede ut til å gå riktig så bra, sier Linn Enoksen i FUNKEL.

Årets kampanje, som går både på TV og i sosiale medier, løfter frem hageeiere som har latt hagen sin vokse vilt.

– Pollinatorene våre trenger nemlig ikke gress, som er monokultur og en «ørken» for biene, de trenger blomster, og helst fra norsk flora, sier Eirik Skarsbø, seniorrådgiver i WWF Verdens naturfond. – Følg oppfordringen i kampanjen og bli med å lage en vill hage. Du kan også få en frøpose med blomster som vil gi litt ekstra mat til naturens små superhelter.

En av de fire entusiastene er selveste Slottsgartneren. I Slottsparken har de i de seneste årene latt ville enger bryte opp det monotone gresset.

Dette er en leadskampanje, de som viser interesse ved å bestille en frøpose vil også kanskje være interessert i å støtte det viktige arbeidet WWF Verdens naturfond gjør for å passe godt på naturen vår.

Etter å ha sådd frøene er det bare å legge seg i hengekøya og la naturen gå sin gang: Det beste du kan gjøre er nemlig å gjøre ingenting.

Skjermbilde 2024 04 29 kl 15 32 43
Se filmen her.

Involverte

E

Erik Skarsbø

Ansvarlig hos WWF Verdens naturfond

M

Marianne Gustafson

Ansvarlig hos WWF Verdens naturfond

L

Lene Jensen

Ansvarlig hos WWF Verdens naturfond