KLP går inkognito i ny profilfilm

KLP fyller 75 år, og feirer med storslått profilfilm, signert Anorak og Fantefilm, regissert av Marius Holst.

KLP60 00 03 16 08 Still002

Til Ane Bruns versjon av «Lean On Me» tar KLP seerne med ut på en reise gjennom kommune- og helse-Norge; ulike landsdeler, ulike årstider og ulike stadier i menneskers liv. Filmen fletter sammen seks ulike historier om hjelpen KLPs medlemmer yter hver dag.

– Vårt mål er alltid å løfte frem jobben de ansatte i kommune- og helse-Norge gjør. Det er dem vi er til for, og i vår daglige virke ser vi alt det viktige arbeidet de gjør. I den nye filmen vår har vi tatt et grep som vi håper vil vekke oppmerksomhet og som kanskje får folk til å tenke litt, sier Pia Fiskvik Karfjell, markedsdirektør i KLP.

– Ansatte i kommune- og helse-Norge løser store og viktige oppgaver, legger ned stor innsats og betyr så uendelig mye både for enkeltmennesker og for samfunnet vårt som helhet – hver dag. Vi er heldige, og det er lett å ta dem for gitt. Faktisk er det ikke så lett å se alt det viktige de gjør, før man tar det bort. I filmen sier vi «takk for at dere er der», og ønsker å minne om at vi skal være glade for at det finnes så mange mennesker der ute som passer på oss alle, sier Karfjell.

Filmen blir å se på både TV og kino i tiden fremover.

Involverte byråer

Fantefilm
Fantefilm Filmproduksjon
M

Marius Holst

Regissør

C

Caroline Mathisen

Regissør

Uhørt
Uhørt AS Etterarbeid
T

Thomas Trælnes

Klipp

J

Jonas Aarø

Klipp

S

Svein-Ketil Bjøntegård

Lyd

P

Pål Christian Aarø

After Effects

H

Henry Cummings

Online

C

Cem Ozkilicci

Grade

R

Robert Jota

I/O

M

Mari Ellefsæter

Post produsent

Andre involverte

N

Nils Fredrik Wisløff-Høgestøl

Kampanjeansvarlig i KLP