Lager påskestemning i Bjørvika: – Vi ville gjøre noe hyggelig for de som feirer påsken i byen

Retail Factory og Oslobukta har i forbindelse med påsken laget en kunstutstilling laget av barn, for barn. Barn og voksne kan i påsken komme innom Operagata 65 og se utstillingen «Barnas kykkelikunstverk». Utstillingen består av 400 superfine påskeegg laget av barn fra flere av byens barnehager.

Barnas kykkelikunstverk Alexandra Gjerlaugsen HR 01
Barnas kykkelikunstverk Alexandra Gjerlaugsen HR 02
Barnas kykkelikunstverk Alexandra Gjerlaugsen HR 03
Barnas kykkelikunstverk Alexandra Gjerlaugsen HR 04
Barnas kykkelikunstverk Alexandra Gjerlaugsen HR 05

– Eggene forteller hva påske betyr for barna, og bidrar til å spre den glade påskestemningen i Bjørvika, sier Sara Morling og Birgitte Fleischer i Retail Factory.

– Vi ville gjøre noe hyggelig for barnefamiliene som feirer påsken i byen, og skape et lavterskeltilbud som er lett å besøke. Vi håper mange barnefamilier, og andre, tar turen innom i løpet av påsken!

I samme tidsperiode arrangerer de en påskerebus for store og små, der 10 påskeegg med spørsmål er plassert på 10 ulike vinduer i området. Ved å svare på de ti spørsmålene er man med i trekningen av gavekort i Oslobukta.

Barnas kykkelikunstverk Alexandra Gjerlaugsen HR 06
Barnas kykkelikunstverk Alexandra Gjerlaugsen HR 07
Barnas kykkelikunstverk Alexandra Gjerlaugsen HR 08
Barnas kykkelikunstverk Alexandra Gjerlaugsen HR 09
Barnas kykkelikunstverk Alexandra Gjerlaugsen HR 10

– Det er en fantastisk måte å skape liv i nærområdet på, og vi er veldig glade for å ha Retail Factory med på laget. Vi gleder oss til å vise utstillingen til store og små, og så må jeg si jeg er imponert over hva de små kunstnerne har fått til, sier Ida Sofie Grimstad i Oslobukta/Carucel Eiendom.

Barn fra barnehagene Kværnerdalen, Bakketoppen, Gamlebyen, Strekkoden, Manglerud og Fridheim har vært med å lage utstillingen.

Utstillingen står framme i hele påsken – fra 30. mars til 10. april, og kan sees fra utsiden. Vil man komme inn og titte er lokalene åpne lørdag 1. april fra 11-14 og mandag 3. april kl 14-17.

Involverte byråer

Retail Factory