Lanserte verdens raskest voksende startup i Norge

Denne våren ble amerikanske Deel lansert i Norge. Det sørget PR-byrået Släger for.

Deel Startup Extreme

Silicon Valley-selskapet Deel ble etablert så seint som i 2019, og har på kort tid blitt en stor snakkis internasjonalt. På bare tjue måneder har Deel hundredoblet sin omsetning – fra 1 til 100 millioner dollar i årlige gjentakende inntekter – og fått merkelappen verdens raskest voksende startup.

Selskapet har truffet en megatrend i arbeidslivet som har blitt akselerert av pandemien – avstandsarbeid eller remote work. Deel tilbyr nemlig en plattform som gjør det enklere å organisere og lønne ansatte på tvers av land.

Denne våren var turen kommet til å lansere i Norge, og etter en pitch ble det kreative PR-byrået Släger valgt som partner for den norske lanseringen. De valgte å lansere Deel under startup-konferansen Startup Extreme i Hemsedal, hvor Deel arrangerte en egen alpinkonkurranse – Deel Speed – som stod i stil til selskapets stupbratte vekstkurve.

Se filmen fra Startup Extreme her.

– Norge har en sterkt voksende startup-scene. For oss har det vært viktig å forstå de utfordringer norske oppstartsselskaper opplever. De siste ukene har vi blitt godt kjent med dette økosystemet, ikke minst takket være Släger som har gitt oss uvurderlig hjelp med sin kreative og strategiske rådgivning, sier Daniel Eisenberg som er leder for Deel sin ekspansjon i Norden, Sentral- og Øst-Europa.

Teamet i Släger, med Operation Lead Dona Meland i spissen, sier at det har vært svært inspirerende å jobbe med Deel.

– Det har vært utrolig gøy å få lov til å jobbe med et så spennende selskap som Deel. Her har vi fått muligheten til å bruke vår spisskompetanse, fra idéutvikling og strategisk rådgivning til effektiv distribusjon. Deel har gitt oss mye tillitt, krevd høyt tempo i all ledd og korte tidsfrister. Da liker vi oss aller best og vi får det beste ut av laget, sier Meland.

Team Deel Släger
Fra venstre Liona Benbekhti, Kaja Sperrotti, Sandra Dvergastein, Daniel Eisenberg og Dona Meland. Foto: Släger

Involverte byråer

Släger
D

Dona Meland

Operation Lead

V

Vetle Andersen

Rådgiver

S

Sandra Dvergastein

Juniorrådgiver

Involverte

D

Daniel Eisenberg

Head of Expansion Northern, Central & Eastern Europe

K

Kiran Wylie

Director, EMEA Communications

K

Kaja Sperotti

Enterprise Account Manager