Livet blir ikke alltid slik man tror

Ny julekampanje fra Kirkens Bymisjon viser at livet kan ta vendinger som gjør at man trenger hjelp. – Fem personer har stått frem med historiene sine, sier tekstforfatter Torbjørn Kvien Madsen.

416x278mm Annonse Per
416x278mm Annonse Lena
416x278mm Annonse Elena
416x278mm Annonse Anita
416x278mm Annonse Ali

– Kampanjen forteller fem sterke livshistorier. Kirkens Bymisjon jobber for å hjelpe de som ikke får hjelp andre steder. Det er en utrolig organisasjon, som tar enkeltmennesker på alvor, og som både redder liv og øker livskvaliteten til mennesker som trenger hjelp, sier Torbjørn Kvien Madsen.

– I kampanjen får man historiene til Per, Lena, Anita, Ali og Elena. Ali er papirløs og lever med svært begrensede rettigheter til utdanning, legehjelp eller arbeid i Norge. Han befinner seg i en fortvilt situasjon, og vi håper det løser seg for ham, sier Jannicke Øiaas, rådgiver i Design Matters.

Elena er fattig tilreisende, og Per, Lena og Anita har tidligere vært rusavhengige og vet hva det kan gjøre med livet.

– Det har vært en spesiell kampanje å jobbe med, da vi har blitt kjent med hovedpersonene på en helt unik måte, sier Madsen. – De har delt sine historier, fordi de ønsker å hjelpe andre som er i samme situasjon som dem, sier han.

Per
Lena
Elena
Ali
Anita

Filmene er laget i samarbeid med Pravda. Kristoffer Carlin har hatt regi og Erik Schøien er produsent.

Bilder fra innspillingen:

Unknown 4
Unknown 6
Unknown 5
Unknown 2
Unknown 8
Unknown

Andre involverte

M

Michael Hansen

Ansvarlig hos kunde

H

Hans Jacob Torkildsen

Ansvarlig hos kunde