Mikkelbang.com: Et snowboard-univers

Snowboardkjører Mikkel Bang går for håndtegnet 3D på sin hjemmeside, en slags interaktiv snowboardgrafikk spekket med bilder, filmer og mye annet rart.

54410 3f50d original

Etter ti år som profesjonell snowboarder var det på tide å samle og dele forskjellig materiale og inntrykk. Brikkene falt på plass i den enkle tanken om at det å reise rundt i verden er en sentral del av livet til en profesjonell snowboarder

– Jeg ønsket å være leken og samtidig litt krevende. Det er så mange andre som er flinke til å gjøre verden strømlinjeformet og brukervennlig. Jeg syns fremdeles det bør være rom for egenart, utforskning og tolkning, forklarer Bang.

Et viktig poeng er å vise hva snowboard faktisk handler om, fremfor å måtte tilpasse innholdet til konvensjonelle formater på nettet. På samme måte som snowboardere alltid har strukket grensene for hva som er mulig, har Bang brukt den samme tankegangen på nettet.

– For de nysgjerrige, er det mye spennende materiale fra min karriere, inkludert de aller nyeste filmene og bildene. Jeg tror de fleste klarer å finne sin egen vei rundt i mitt univers. Og jeg håper folk liker det, sier Bang.

For å møte ambisjonsnivået er det utformet håndtegnede 3D-objekter, integrasjon av geotaggede Instagram-bilder, responsive sider i HTML5, samt en rekke kilder er knyttet sammen til en opplevelse utenom det vanlige.