My Precioussss!

Se den spesialsydde filmen Kitchen og Qvisten lagde for Gullblyantens samarbeidspartner Bring.

57895 5ca72 original

I sammenheng med Gullblyanten 2014 fikk Kitchen i oppgave å gjøre hovedsponsor Bring mer synlig under utdelingen.

– Med total målgruppeinnsikt utviklet de et genialt konsept som vi i Qvisten fikk den store gleden av å lage en film om, forteller regissør Petter Jahre.

– Det er ikke til å stikke under en stol at for oss i Qvisten var dette en stor mulighet. Målgruppen til Bring denne kvelden er den samme som vår, og der satt dere, i konsentrert form. Vi hadde all grunn til å gi jernet, blåse budsjettet, go mental, sier Jahre.

Ola Øvrelid og Torkel Sveen er teamet hos Kitchen.

– Det var rett og slett veldig kult å samarbeide med dem! Fra det første storyboardet til den endelige filmen var det en lang reise, ikke mer enn ett bilde sto igjen fra den originale løsningen. Alt som vokste frem vokste frem i felleskap, i et sultent, åpent og intenst møte mellom Kitchen og Qvisten. Akkurat sånn det skal være.

Regijobben gikk i stor grad av å balansere dramaturgi og tablå, skape emosjoner rundt en klump med metall, uten særlig hjelp av andre karakterer, forteller han.

– Den jobben løste jeg med god hjelp fra vår eminente Olve Askim, som håndtegnet alt av art work og animerte dette, Carl Corneil på after-effects-animasjon og comp og Erik Ljungren på lyd hos Hocus Focus.

– Dessuten debuterte jeg som skuespiller med replikken «My precious». Endelig en rolle som kledde meg.