No Isolation KOMP-annonser

Oppdater bestemors bilde av deg.

93556 d2ac7 original
93559 4909c feature
93558 a97d0 feature
93557 4ebbe feature

I Norge er det i dag over 680.000 mennesker som er plaget av ensomhet. Mange av disse er eldre mennesker som har blitt forbigått av moderne teknologi. Dette er besteforeldrene våre som verken har snapchat eller smarttelefon. KOMP er en digital skjerm som blir plassert hjemme hos bestemor og bestefar. Gjennom denne kan alle i familien dele bilder, meldinger og videosamtaler slik at de kan få et innblikk i hverdagen til sine barn og barnebarn.

– Er det noe alle besteforeldrene har til felles, så er det alle familiebildene som henger i stua, og som har hengt der i årevis. Dette er bilder fra konfirmasjon, første skoledag og andre begivenheter som ikke sier veldig mye om hvem vi er, men som er bildene bestemor ser hver eneste dag, sier Kim Follesøy-Thuen, ene halvdel av teamet bak jobben.

Disse bildene er dessverre den versjonen av deg som bestemor ser oftest, men med en KOMP kan bildet hun har av deg, bli oppdatert.

Viktig produkt – viktig jobb

– Det er utrolig givende å jobbe med en merkevare som No Isolation og folkene der, som kun har ett mål for øye - nemlig å hjelpe folk ut av ensomhet. Sier andre halvdel av teamet, John E. Njoki.