Norse med velkomsthilsen: Ses om ni måneder!

Flyselskapet ønsker mannskapet på USS Gerald R. Ford velkommen til Oslo – og minner om at de enkelt, rimelig og komfortabelt kan fly dem tilbake, om norgesbesøket skulle sette varige spor. Anorak NoA står bak.

Norse utendors missionary

Onsdag la USS Gerald R. Ford, med et mannskap på 4500, til kai innerst i Oslofjorden. De fleste om bord er amerikanere, og flere har ikke vært på land på lenge. Nå venter landlov og noen etterlengtede fridager i Oslo.

– Å knytte mennesker og kulturer sammen på tvers av kontinenter, er det vi lever for i Norse. Det er rimelig å forvente at flere av amerikanerne kommer til å gå inn for å hygge seg de få dagene de har på land, og at de virkelig vil forelske seg i Norge, så her så vi en morsom mulighet for å gjøre flyvningene våre mellom USA og Oslo mer kjent. Både Anorak og RED dentsu X hev seg rundt i rekordfart, og jeg tror det tok under fire timer fra første tankespire, til vi hadde bestilt og levert utendørs, sier Bård Nordhagen, CFO i Norse Atlantic Airways.

– Vi håper amerikanerne koser seg i Oslo på Heidi’s Bier Bar. Og dersom en liten sjømann – eller -kvinne – skulle komme ut av besøket, håper vi de returnerer når plikten kaller, sier Jakob Steinmo og Jakob August Andresen, kreativt team i Anorak NoA.

Norse Atlantic Airways hadde sin aller første flyving mellom Oslo og New York 14. juni 2022. Selskapet har jobbet med Anorak NoA siden i vinter, og slapp sin første store kampanje i januar i år.

Involverte byråer

RED dentsu X Mediebyrå
A

Adrien Bjørnskau

Managing Director

Andre involverte

B

Bård Nordhagen

CFO Norse

G

Gemma Launchbury

Brand Manager Norse