Nye filmer for «nye» Bademiljø

Bademiljø er landets største rørleggerkjede, og nye reklamefilmer har til hensikt å fortelle at de bygger bad fra grunnen av.

69559 5e725 original

Nytt bad er av de største investeringene du gjør i hjemmet. Å bygge bad etter forskriftene er en komplisert og omfattende prosess som krever fagfolk i alle ledd. Dessverre er det mange useriøse aktører på markedet, og dårlig utført arbeid på badet er en av hovedårsakene til klager ved boligkjøp.

Hovedfilmen skal være til inspirasjon samt å fortelle at Bademiljø kan hjelpe deg å gjøre baderomsdrømmen til virkelighet. Filmen påpeker naturligvis også tryggheten ved å benytte Bademiljø, kjeden er eneste som gir 10 års tett bad-garanti.

Bademiljø har utviklet ny profil og logo, og 115 butikker over hele landet er allerede i full gang med å oppgraderes kraftig. Den nye profilen er selvsagt ivaretatt i kjedens nye reklamefilmer.

Filmene er signert Involve, og er produsert av The Film Agency, mens Gimpville har stått for animasjon. De to første filmene er ute i disse dager, og flere kommer utover året.


Andre involverte