OnklP med ny låt i reklamefilm for Skatteetaten

Ny runde med Skætt – denne gangen med OnklP.

Skætt

I 2019 skapte Skatteetaten nesten en liten landeplage med låten «Money Back on the Skætt», som lå på reklamefilmen deres. Filmen og låten skulle få folk til å sjekke tallene i skattemeldingen. For selv om den er forhåndsutfylt, er det ikke gitt at alle tallene stemmer.

I år er Skatteetaten tilbake med ny versjon av låta og ny film, og denne gangen har de fått hjelp av selveste OnklP. Ikke bare ræpper han, men han har også fått sin egen karakter i animasjonsuniverset som preger Skatteetatens kampanjer.

– Hensikten med reklamekampanjen og samarbeidet med OnklP er å få flere unge til å åpne og sjekke skattemeldingen. Skatteetatens tall viser at mange under 30 år ikke sjekker skattemeldingen, og det er også flere unge som møter skattemeldingen for første gang. Med OnklP på laget, håper vi å nå ut til enda flere med budskapet vårt. Alle bør sjekke tallene i skattemeldingen, forteller kommunikasjonsdirektør Astrid Bugge Mjærum i Skatteetaten.

OnklP opptrer både i en reklamefilm, og i en lengre musikkvideo som er å finne på YouTube. Låta ligger selvsagt også på Spotify.

Se filmen her.

Andre involverte

O

OnklP

Tekst/vokal

A

Andreas Vatnøy

Ansvarlig hos Skatteetaten

C

Christina Strand

Ansvarlig hos Skatteetaten

Utmerkelser

  • Gullblyanten 2021 Onlinefilm