Det er lammesesong i Norge, og den vanskeligste delen av oppskriften er allerede gjort.
– Vi er stolte av å vise frem kampanjen og den nye filmen vår, sier Marketingsjef i MatPrat, Mariann Sletten. Det er jo ikke bare en film, det er selve oppskriften på hvordan du lager det beste lammet i verden.
– Det at norske lam får frihet og norsk natur gjør det til en av de råvarene vi kan være ekstra stolte av i dette landet. Allikevel er det nok mange som glemmer hvor mye hardt arbeid som faktisk ligger bak. Du tror kanskje at det er vanskelig å lage lam? Og det er det. Men den vanskelige delen er faktisk allerede gjort, når du går og kjøper lam i butikken. Og i alle fall nå som du får lære alt du trenger for å lage lam på matprat.no.
– Det har vært utrolig innsiktsfullt og spennende , sier teamene i Anorak og Jimmy Royal, som står bak kampanjen.
– Det var hardt vær og tøffe dager. Sånne dager som sauebønder opplever hver dag.
Utmerkelser
-
Gullblyanten 2015 Håndverk