Oppskriften over alle oppskrifter

MatPrat er i disse dager ute med en kampanje med enkle oppskrifter for å lage norsk lam i verdensklasse.

Skjermbilde 2020 05 22 kl 15 14 07

Det er lammesesong i Norge, og den vanskeligste delen av oppskriften er allerede gjort.

– Vi er stolte av å vise frem kampanjen og den nye filmen vår, sier Marketingsjef i MatPrat, Mariann Sletten. Det er jo ikke bare en film, det er selve oppskriften på hvordan du lager det beste lammet i verden.

– Det at norske lam får frihet og norsk natur gjør det til en av de råvarene vi kan være ekstra stolte av i dette landet. Allikevel er det nok mange som glemmer hvor mye hardt arbeid som faktisk ligger bak. Du tror kanskje at det er vanskelig å lage lam? Og det er det. Men den vanskelige delen er faktisk allerede gjort, når du går og kjøper lam i butikken. Og i alle fall nå som du får lære alt du trenger for å lage lam på matprat.no.

– Det har vært utrolig innsiktsfullt og spennende , sier teamene i Anorak og Jimmy Royal, som står bak kampanjen.

– Det var hardt vær og tøffe dager. Sånne dager som sauebønder opplever hver dag.

Utmerkelser

  • Gullblyanten 2015 Håndverk