Skikkelig begravelsesstemning i Den Gode DM-praten

I tre fulle sesonger har vi møtt bransjens flinkeste kreatører i ulike avslappede settinger hvor det prates om DM. Denne gangen er det Kristoffer og Sigurd fra Atyp som har tatt på seg finstasen – for en skikkelig god DM-prat i «Den Gode DM-praten»

STILLS 1
STILLS 2
STILLS 3

– Dette er spesielt, absolutt. Fint å få med Kristoffer og Sigurd, som er en premiert reklameduo. De kler virkelig atmosfæren i denne serien, hvor praten liksom går uanstrent og helt av seg selv. Det gir jo oss bak kameraet tid til å tenke på andre ting. Bare la tankene flyte og kanskje rusle seg en tur. Noen ganger trenger man faktisk det, bare sette på record-knappen og la det stå til, sier tekstforfatter Marius Hanstad i POL.

Lamaer, nakne menn og Cannes på Høvik

Selv om omgivelsene er ulike fra episode til episode, har fokuset til den populære serien hele tiden vært på den gode praten om den ultimate DM'en.

– Overgangen fra kreatør til aktør har gått overraskende bra. Vi er takknemmelige og stolte over at så mange kreatører har satt av tid til å delta og formidlet litt av sin kunnskap. Det er en morsom greie å lage. Når det kommer til moralen i serien er vel den sånn at man kommer langt i livet med å lage en god DM. Og får man det ikke til selv, kan man jo prate om et par jobber som er av god internasjonal standard, avslutter Lena Engh i Bring.

Episoden med Sigurd og Kristoffer ser du lengst ned i saken.

Heetch Uber
Prisonbreak
McCann med Geir Florhaug og Jeppe Christoffersen i spissen vant gull i DM i Gullblyanten for denne løsningen i 2005.
Se hele episoden her.