SMFB Dinamo lager kunst med Slettvoll

Slettvoll lanserte i høst en ny kolleksjon i samarbeid med Malene Birger. For å promotere kolleksjonen arrangerte SMFB Dinamo en performance hvor Birger fikk utfolde seg fritt på hvite Slettvoll-møbler.

Slettvoll toppbanner

– Å jobbe på dette prosjektet har vært en veldig spennende prosess og produksjon, forteller Sara Flikkeid, kreatør i SMFB Dinamo. – Malene Birger var delaktig i hele prosjektet sammen med oss, og utrolig positiv og samarbeidsvillig.

Eirik Stensrud fortsetter: - Jeg må innrømme det var litt nerver på opptaket, vi hadde ingen backup og Malene kunne jo ha føkka opp. Heldigvis tok hun det hele med stor ro, maling er jo noe hun er trygg på.

Performancen er et møte mellom to universer: Slettvolls stilrene kvalitet og Malenes ekspressive energi. Resultatet ble et unikt kunstverk utført på Slettvoll-møbler. I tillegg til performance ble det laget flere produktfilmer og intervjufilmer hvor vi får innblikk i Malenes design og kunstfilosofi.

Hovedfilm.
Intervjufilm 1.
Intervjufilm 2.

– Når vi skulle gjøre samarbeidet kjent, var det viktig at vi også skapte kommunikasjon som er noe utenom det vanlige. Vi har allerede fått en enorm oppmerksomhet og masse presseoppslag i forbindelse med samarbeidet takket være teamet vårt i SMFB Dinamo og PR-Operatørene, forteller merkevaresjefen i Slettvoll, Liv Norun Moe.

Involverte byråer

58579 11676 original

Dinamo AS

Werksted Stående svart
Werksted Filmproduksjon
B

Bård Røssevold

Regissør

M

Magnus Furset

DOP

PR-operatørene PR
J

Jennifer Bråthen

Senior Rådgiver

C

Caroline Hording

Rådgiver

A

Anne Kristin Diserud

Senior prosjektleder

Andre involverte

J

Jonathan Sigsworth

Komponist

L

Liv Norun Moe

Ansvarlig hos kunde

T

Trude Roald

Ansvarlig hos kunde