Snorre Stinessen: Arkitekten som kombinerer intuisjon med presisjon

Snorre Stinessen har hatt en eksplosiv suksess som arkitekt, og har vunnet en rekke prestisjetunge priser. Til tross for sin lille bedrift konkurrerer han med de største og mest etablerte arkitektkontorene. Det som skiller ham ut er hans visjonære konsepter, som alle har sin opprinnelse i Stinessens personlige filosofi og kreative innsikt.

Hovedbilde


Inspirert av naturen

Stinessens arbeid er sterkt inspirert av naturen, noe som gjenspeiles i hans ambisiøse prosjekter. Han er kjent for å skape bygg som interagerer med sine omgivelser på en harmonisk måte. Stinessen kombinerer intuisjon og presisjon i sitt arbeid, og følger prosessen nøye fra start til slutt for å sikre at selv de minste detaljer understøtter det opprinnelige konseptet. Han legger vekt på å gi rom og tid til at intuisjon og magefølelse kan påvirke løsningene, noe som resulterer i unike og gjennomtenkte prosjekter.

01 IK Snorre Stinessen 0153
04 by Stinessen Binder Open

Stinessens nettside er designet for å gi et innblikk i hans kreative univers og filosofi, snarere enn å være en komplett portefølje av gjennomførte prosjekter, sier senior grafisk designer Karl Martin Sætren.

08 Combo 1
09 by Stinessen Comp5 HR
10 by Stinessen Book 01
11 by Stinessen Book 03
12 Combo 3

Med dempede farger inspirert av naturen og luftige, løse komposisjoner, kombinerer nettsiden bilder fra prosjekter og naturen med håndtegnede skisser og sitater. Dette gir besøkende en følelse av Stinessens estetiske visjon og verdier.

14 IK Snorre Stinessen 0012
16 by Stinessen Ruler
17 Project 01
18 by Stinessen Comp6
19 by Stinessen Comp4
20 by Stinessen Stationery

Arbeidshypotesen er at den mest relevante målgruppen allerede kjenner til Stinessen, og at nettsiden derfor søker å fremheve det som skiller ham fra andre konkurrenter. Dette inkluderer hans unike tilnærming til design, hans dype forståelse for naturens rolle i arkitektur, og hans engasjement for bærekraftige løsninger.

Casevideo

Involverte byråer

Mission design agency logo
Mission
K

Karl Martin Sætren

Design Director

K

Kristine Gudmundsen

Designer

B

Bård Annweiler

Strategisk Rådgiver

H

Henning Siewers

Tekstforfatter

I

Ivar Kvaal

Portrettfoto

1631350864549

Kodeks Utvikling