Støttespillerne

For Av-og-til handler det om å se barna – også utenfor banen.

Den nye kampanjefilmen er en del av et litt større univers som vi har kalt for Støttespillerne. Som støttespiller i norsk barneidrett er man helt uvurderlig for at barna har et trygt fristed til å utfolde seg, lære og vokse. Med støttespiller mener vi de foreldrene som har alle mulige frivillige roller i idretten, det være seg vaffelgeneral, kjøredronning eller sjefstrøster. Vårt mål er å gjøre foreldrene enda tryggere i den støttespillerrollen.

Så i tillegg til «takke-filmen» har vi også fått med oss Marit Breivik, Hege Riise og Sondre Bulie i noen korte filmer til å gi nyttige tips og triks for hva man kan gjøre for å bidra til at barneidretten er og blir et trygt sted for barna våre. Av-og-til vil være der for å inspirere, og bidra til å håndtere små og store situasjoner som måtte oppstå utenfor banen.

Filmen har allerede etter et døgn fått en god organisk dekning, med over 200.000 unike seere, og over 13.000 likes og 2000 delinger. Det viser at dette temaet engasjerer, og treffer en nerve tror vi. Den gir oss også litt troen på at man kan gjøre en forskjell, og at det ikke er så mye som skal til.

Susanne Falkum Løvik har regissert filmen.