Supernordic AS står bak identiteten til Windstaller Alliance

Aker Solutions, Solstad Offshore og DeepOcean går sammen i en fornybarallianse. Alliansen skal tilby tjenester innen offshore vind , men tar også sikte på å gå inn i andre fornybar segmenter.

Logos
Colors
Backgrounds
Logo Horizontal With Slogan Version

– Prosessen og samarbeidet med Supernordic var supert og vi er veldig fornøyd med resultatet. En bra, kreativ prosess som var ny for mange av oss, men ledet på en god måte av Supernordic. Jeg vil absolutt anbefale Supernordic til andre, sier Guro Høyaas Løken, Head of Alliance hos Windstaller.

– Det har vært veldig interessant for Supernordic å delta i utformingen av en felles identitet for alliansen mellom disse 3 ledende selskapene som har hver sin unike historie og behov. Dette har vært en morsom og aktiv prosess som passer godt til arbeidsmodellen vår, sier Arnstein Sarset, kreativ leder hos Supernordic.

Designbyrået har utviklet Windstallers merkeidentitet, typografi, fargepalett, ikonografi og fotobibliotek. Supernordic står også bak navneprosessen og webdesign. (Se video)

Supernordic Design Studio har fire ansatte i Oslo samt en i Lisboa. Studioet har stått bak identiteten til NRC flyktninghjelpen, LayerOne, Norsk Maritimt Museum, Akastor, Stiftelsen Vi, Aker Carbon Capture, Aker Offhore Wind og Aker Horizons. På kundelisten finner vi også Klaveness, Norges Skiforbund, Confirma Software, Stiftelsen Vi og Himkok.

Involverte byråer

Supernordic
L

Luis Rocha

Senior Designer

A

Arnstein Sarset

Kreativ leder

C

Catharina B. Stray

Prosjektleder