Utvikling og innvikling for NAV

I fjor ble NAV og Atyp premiert i Magnet Awards og Gulltaggen med to eldre damer som bidro til rekordmange jobbsøkere til NAV IT. Denne gangen er det en utvikler og en innvikler som skal gi flere lyst til å søke nye jobbutfordringer.

Nav Innvikler

De store digitaliseringssatsningene som NAV jobber med, krever bidragsytere som ikke lar seg skremme av innviklede problemstillinger og oppgaver.

– Der det skjer utvikling, vil det også finnes innvikling. Vi falt for idéen om å personifisere innviklingene i form av en litt plagsom, men elskverdig karakter som titulerer seg selv som «innvikler» og som sørger for at alle som jobber med utvikling hos NAV får noe å bryne seg på, sier Ingrid Syrstadeng, seniorrådgiver for employer branding i NAV IT.

Utviklermiljøet hos NAV IT har også denne gangen vært bidragsytere under manusarbeidet, og innspillingen er gjort hos NAV med egne ansatte som statister.

Dessuten: Eksklusiv konkurranse for KF- leserne:

Vi kan love et par fargerike NAV-sokker i posten til et lite knippe av dere som gjetter riktig på hvem som har gitt stemme til innvikleren.

Riktig svar sendes til dagmar@atyp.no.

Innvikler med nav sokkerx
Innvikleren demonstrerer hvor fint disse sokkene passer sammen med Birkenstock.
Nav sokkx
Disse kan bli dine!

Andre involverte

I

Ingrid Syrstadeng

Arbeidsgruppe hos NAV

A

Anders Palerud

Arbeidsgruppe hos NAV

S

Sesilie Urkegjerde Halland

Arbeidsgruppe hos NAV