Vaksinereisen

Tante Randi har laget en informasjonsfilm om arbeidet til UNICEF. Den animerte filmen skal gå internasjonalt.

Vaksinereisen

UNICEF har fått jobben med å vaksinere den fattigste delen av verden, og da trengs det informasjon til de vestlige landene. Tante Randi har utviklet en informasjonsfilm som nå blir brukt internasjonalt av UNICEF.

– Tantene har jobbet for at den vestlige verden skal forstå viktigheten av UNICEF og deres rolle i vaksinearbeidet, siden før jul. En av oppgavene er å informere om hva som skal til for å vaksinere over 1 milliarder mennesker i de mest utilgjengelig krokene av verden. Det er ikke slik at man får en sms om å møte opp hos fastlegen, der hverken internett eller fastlege eksisterer. Her hjemme er vi for det meste opptatt av vår egen navle, og da ender verden opp som fryktelig skjevfordelt, sier Tore Woll, kundeansvarlig og kreatør bak filmen «The Vaccine Journey».

Det er nok et samarbeid mellom Tante Randi og Store-O, som sammen vant gull i Visuelt forrige uke med jobben «Læreplassjeger» for Utdanningsetaten.

– Siden målet var å lage en 16-bits sidescroller ble voxelstilen valgt. Sagveien, og Torstein der, laget et lyddesign som både kler det visuelle språket, som understreker poenget og skaper en slagkraftig kontrast, sier Øystein Relbo-Knutsen i Store-O.

Se filmen her.

Andre involverte

E

Erik Augdahl

Merkevareansvarlig i UNICEF Norge