Världens längsta orange matta. Sånn ca.

Hva gjør du når du skal introdusere en ny merkevare i et land? Du ruller jo ut en rød løper. Eller i vårt tilfelle, da vi skulle lansere Power i Sverige, så rullet vi ut den oransje mattan. Og da skjedde det noe rare greier.

Matte

– Briefen var ganske enkel: «Sørg for å skape mange besøkende, ved å fortelle at POWER har lave priser på elektronikk og hvitevarer». Det funka, sier Johannes Ittelin-Brynildsen, nordisk markedssjef i POWER

Filmen ble produsert av Thirsty films i Sverige med regissør Sebastian Hedin.

– Det var utrolig kult å få lov å rulle ut en ny merkevare i Sverige (pun intended) og siden vi ikke er svenske (Caroline og Arnt) var det viktig å kødde med virkeligheten. Så vi bestemte oss for å vise hvordan Power påvirker alt. Til og med sauene fikk gjennomgå.

– Obs, ingen sauer ble skadet under innspillingen – det er digitalt, forsikrer Arnt.

– Det er alltid fett å se en idé gå fra keynoten til ferdig produksjon, og Thirsty Films sammen med Sebastian Hedin på regi, skjønte vår rare humor, og tok det til et nivå over det vi får til med photoshop, sier Caroline.

Se filmen her.

Reklamefilmen gikk på alle skjermer, tv og some og sånt. Sånn hvis man lurte. Det var også en rekke digitale bannere.

– Kort sagt. Det ble salgsrekord og noe greier. Så det var tydeligvis noen som så filmen. Det er spennende å se at Sverige også kan bli electrified av de lave prisene til Power sier kreativ leder Jørgen Marthinsen.

– Dette prosjektet har tydelig vist hvordan vår «akse for verdiskaping» kan gi resultater på tvers av landegrenser. Jeg kan gjerne komme og presentere den for dere hvis dere vil. Send mail til knut.rose@schjarven.no, sier han fyren som heter Knut. Leder for rådgiverne, sheriff, fotballtrener.

Involverte byråer

Thirsty Film Filmproduksjon
S

Sebastian Hedin

Regissør

N

Niklas Adolfsson

Executive Producer

L

Lars Nordenson

Producer

N

Nico Poulsson

DoP

M

Malin Sköld

Production Designer

U

Ulrika Sjölin

Stylist

M

Madeleine Gaterud

Makeup / hair

S

Simon Pontén

Editor

M

Mikael Balle/Chemistry Film

Colorist

L

Love Fagerstedt

VFX

H

Hilton Hozier

Music

Andre involverte

P

Plop

Sound