TFF til Heisholt Inc. & Racecar

Fra 1. mars 2018 blir det veldig dyrt uten forsikring, noe Heisholt Inc. og Racecar skal minne oss på. Avsender er Trafikkforsikringsforeningen.

88579 8f8bf original

Heisholt Inc. og Racecar skal minne nordmenn på at det fra 1. mars 2018 kommer et dagsgebyr på 150 kroner for uforsikrede kjøretøy. Avsender er Trafikkforsikringsforeningen, som eies av skadeforsikringsselskapene.

– Over 100.000 norske kjørtøy er uforsikret, og mange eiere står i fare for å bli gjeldsslaver. Det er ulike grunner til at folk ikke betaler forsikringen sin. Men så lenge kjøretøyet har skiltene på, skal forsikringen være i orden. Fra 1. mars 2018 blir det veldig dyrt uten forsikring. Da kommer et gebyr på 150 kroner for hver eneste dag bilen er uforsikret, sier kommunikasjonssjef Stine Neverdal i Finans Norge, som jobber med kampanjen.

– Når vi skal snakke til så mange mennesker som har valgt å ikke betale forsikringen for kjøretøyet sitt, eller glemt det, så må vi være tydelige uten å kjefte alt for hardt. Sammen med Racecar har vi utviklet kommunikasjonskampanjen som skal bidra til å få ned tallet uforsikrede kjøretøy i trafikken kraftig, sier Erik Heisholt i Heisholt Inc.

Kampanjen består av film, radio, avisannonser og sosiale medier.

– Heisholt Inc & Racecar passer oss utmerket som samarbeidspartnere, de er begge små selskaper uten lange og dyre prosesser, og innehar samtidig den innsikten og erfaringen vi ser etter når vi skal få våre budskap ut, avslutter Neverdal.


TFF_Glenn_V1_025.mp3

88580-ca798-original.mp3
Last ned

TFF_Petter_V1_025.mp3

88581-6e216-original.mp3
Last ned