Vil du være med å sette verdensrekord?

Karsten Warholm og Infinitum inviterer 5,3 millioner verdensmestere i panting til å slå sin egen rekord.

Warholmpant

Hva gjør du når du er best i verden? Da er det bare én ting som gjenstår: verdensrekorden. Men enkelte verdensrekorder slår du ikke alene. Derfor inviterer Karsten Warholm og Infinitum 5,3 millioner verdensmestere i panting til å slå sin egen rekord.

Se filmen her.

– Det har vært avgjørende å finne en idé som spiller på både Karstens prestasjoner og Infinitum som verdens beste pantesystem. Og selv om nordmenn er verdensmestere i panting, må vi motivere folket til å pante de siste åtte prosentene – som tilsvarer 114 millioner bokser og flasker, sier rådgiver i Pulse Communications, Preben Øiamo.

Alle møtene i filmene er gjort uten forvarsel. Karsten har på kort tid blitt en av verdens største idrettsstjerne, og disse tilfeldige besøkene skaper noen sjarmerende øyeblikk.


– Dette var et spesielt spennende prosjekt fordi vi ikke visste hva som ville møte oss i døren. Det å satse alle kortene på ekte møter med ekte mennesker kan lett gi trøbbel, men hvis det fungerer gir det alltid en utrolig god energi i bildene og løfter frem følelsene i budskapet som blir fortalt, forteller regissør Jan Petter Aarskog.

– Det er alltid en kul utfordring å bruke dokumentariske fortellergrep. Karsten tok denne utfordringen på strak arm og var veldig flink til å improvisere og snakke med de han møtte, samtidig som han leverte på budskapet til kampanjen, utdyper regissør Even Sigstad.

Involverte byråer

Pulse Communications AS
S

Stian Taknes Eriksen

Tekstforfatter

P

Preben Øiamo

Rådgiver

E

Espen Larsen

Senior Motion Graphic Designer

A

Ane Goldenheim

Senior Prosjektleder

86959 cabc8 original
Field Productions Filmproduksjon
E

Even Sigstad

Regissør

J

Jan Petter Aarskog

Regissør

E

Espen Kristiansen

Produksjonsleder

E

Espen Saur

DoP

M

Michael Lanham

Lys og kameraoperatør

H

Helge Bodøgård

Lyd